Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON.
Back to top

POLITICA DE RETURNARE SAU SCHIMBARE A PRODUSELOR

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris, prin e-mail, la adresa: return@serenity-bijoux.com, pe vanzator, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea/receptionarea produsului.

Solicitati telefonic returul printr-un apel la numerele de telefon: 0758 882 551  sau 0723 259 814, sau via e-mail la adresa return@serenity-bijoux.com, iar echipa Serenity Bijoux va va indica pasii care trebuie urmati, respectiv de completare a unui Formular in acest sens.

Returnarea efectiva a produsului, se poate face prin curierat rapid, cu conditia ca acesta sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, respectiv sa indeplineasca cumulativ urmatoarele criterii:

  • Sa nu fi fost purtat;
  • Sa nu prezinte semne de uzura, zgarieturi sau semne de utilizare in conditii defectuoase;
  • Sa fie insotit de factura fiscala si oricare alte documente care au insotit produsul la livrare.

Schimbarea produselor se poate realiza doar cu un alt produs similar in conditii de pret sau cu un pret mai mare. In cazul schimbarii produsului/produselor, conditiile cu privire la disponibilitate stoc, timp livrare produs nou, va vor fi prezentate de catre un membru al echipei Serenity Bijoux.

Produsele personalizate nu pot fi returnate, ele fiind produse la comanda (in conformitate cu legislatia in vigoare).

Contravaloarea marfii returnate, inclusiv costurile livrarii, se vor plati prin virament bancar sau mandat postal fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a renunta la cumparare.

Compania are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor.

O echipa complexa, din cadrul Serenity Bijoux, are ca si prioritate, asigurarea unei calitati ridicate pentru produsele comercializate, dorindu-ne sa va furnizam produse in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea sa va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime etc.), cheltuiala de transport (retur), fiind suportata de catre Serenity Bijoux. Iar daca veti solicita, in schimb, un alt model sau restituirea contravalorii, veti expedia returul gratuit, in conformitate cu cele indicate de echipa Serenity Bijoux, iar pentru articolul ales in schimb, compania noastra va suporta cheltuielile de transport catre destinatia dumneavoastra.

Legislatia romaneasca in vigoare prevede: “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.