Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON.
Back to top

GARANTIA PRODUSELOR

Garantia articolelor noastre este de 24 de luni de la livrarea produsului, pentru lipsa conformitatii la data comercializarii.

Coletul contine recomandari utile privind intretinerea bijuteriilor din metale pretioase, astfel incat acestea sa nu sufere nici o deteriorare. In situatia nerespectarii recomandarilor de intretinere, drepturile la garantie se pierd.

Remedierile perfectate bijuteriilor aflate in termenul de garantie enuntat, vor fi realizate gratuit intr-o perioada de 15 zile de la data constatarii, in conformitate cu legea 449/2003 (12); in cazul in care, este necesara inlocuirea totala a produsului, in urma constatarii realizate, iar produsul nu este disponibil, se va pune la dispozitie un produs echivalent/similar.

In cazul bijuteriilor care includ pietre pretioase, clientul nu poate solicita inlocuirea bijuteriei din cauza pierderii pietrei, conform legii 449/2003, art.11 alin.2.

Pentru a face dovada achizitionarii articolelor, este necesar sa pastrati bonul fiscal sau factura.

Garantia conferita de Serenity Bijoux nu acopera: (a) deficientele cauzate de nerespectarea recomandarilor cu privire la intretinerea bijuteriilor din metale pretioase enuntate de Serenity Bijoux, (b) accidentele, (c) neglijenta, sau oricare alti factori, cu exceptia defectelor de manopera si material.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr. 449/2003.

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa ne scrieti pe adresa: contact@serenity-bijoux.com.